⚠ ❤ Dragi clienți, comenzile primite în această perioadă vor fi livrate începând cu data de luni, 24 august 2020. Vă mulțumim pentru înțelegere. ❤ ⚠
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Suport personalizat pentru creioane

Suportul personalizat pentru creioane este foarte potrivit pentru copii dar și pentru colegii de birou.Personalizat cu poza sau mesajul potrivit devine un cadou care va fi foarte îndrăgit și folosit mereu.Doar încarcă poza și/sau mesajul tău și de restul ne ocupăm noi!..
24,99 Lei
24,99 Lei
Suportul personalizat pentru creioane este foarte potrivit pentru copii dar și pentru colegii de birou.Personalizat cu poza sau mesajul potrivit devine un cadou care va fi foarte îndrăgit și folosit mereu.Doar încarcă poza și/sau mesajul tău și de restul ne ocupăm noi!..
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Suport pentru creioane personalizat. Comandă online

Păstrează spațiul de lucru organizat cu acest Suport pentru creioane personalizat. Este perfect pentru păstrarea ordonată a stilourilor, pixurilor, pensulelor și altor obiecte de papetărie, pentru ca tu să te poți concentra asupra lucrurilor mai importante. Fiind personalizat cu fotografia ta preferată, acest suport de creioane va arăta frumos din toate unghiurile. Are un finisaj minunat, care va aduce fotografia la viață, în cel mai mic detaliu. Imprimarea este rezistentă și nu se va zgâria sau decoji în timp. Suportul este robust și durabil.

 

Cadou personalizare suport de pixuri, creioane și pensule

Alege să oferi cadou un Suport pentru creioane personalizat, iar cel care îl va primi va avea o dublă bucurie: își va putea organiza mai bine lucrurile pe birou și va putea admira fotografia deosebită pe care tu ai ales-o, iar noi am imprimat-o pe suprafața generoasă. Acesta este un cadou potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, pentru colegii de birou, colegii de școală, profesori, educatori, prieteni, absolvenți etc.

 

Suport pentru creioane personalizat pentru branding

Suportul poate fi un cadou unic pentru o persoană dragă, dar și un obiect promoțional eficient pe care o firma îl poate folosi pentru creșterea brand awareness-ului, fidelizarea clienților, recompensarea angajaților, cadouri corporate etc. Suporturile sunt practice și utile pentru toată lumea. Ele pot fi o extensie grozavă pentru campanii de marketing, creșterea vizibilității în cadrul unor târguri, expoziții comerciale, lansări de produse, deschideri de magazine, evenimente culturale, școli, librării, biblioteci, grădinițe private, cluburi literare etc. Expunerea frecventă la logo-ul și designul unui brand va aduce acestuia câștig important.

Vom imprima pe suportul de creioane fotografia, mesajul, logo-ul sau design-ul pe care îl alegi tu sau compania ta. 100% satisfacție garantată!